16 november 2017 Seminar over thermisch verzinkte
bruggen
Hof van Beatrijs
Nazarethdreef 99, 2500 Lier

Galva Power is marktleider voor thermisch verzinken en duplexsystemen in de Benelux. De groep heeft enkele kwaliteitsmerken geregistreerd die passen binnen de internationaal georiënteerde ZINQ® organisatie. Dit zijn o.a. duroZINQ®, colorZINQ® en microZINQ®. Graag nodigen wij u uit voor een uniek seminar met betrekking tot thermisch verzinkte bruggen. Deze interessante bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 16 november in het 'Hof van Beatrijs' in Lier.

De agenda is zodanig opgesteld dat deze ochtend met aansluitend lunch en praktijkbezoek slechts enkele uren van uw kostbare tijd vraagt. De deelname is voor u, als genodigde, volledig gratis. Het seminar richt zich vrijwel uitsluitend op de kansen en mogelijkheden ten aanzien van thermisch verzinkte stalen bouwwerken binnen de infrastructurele markt. Er zal veel aandacht zijn voor een hernieuwde visie ten opzichte van constructieve tips en tricks met betrekking tot bruggen. Ook zal er voldoende ruimte zijn om uw vragen te beantwoorden.

Wist u trouwens dat thermisch verzinkte bruggen een levensduur hebben van 70 jaar en meer, en dit zonder noemenswaardige onderhoudskosten!

Dagplanning

 • 9u30 Ontvangst
 • 10u00

  Welkom namens Galva Power Group nv

  Presentaties o.a. door:
  Professor Barbara Rossi
  depart. burgerlijke bouwkunde
  KU Leuven

  Dr.-Ing Thomas Pinger
  ZINQ Technologie GmbH

  Dennis Rademacher,
  Head of Development and
  Technical Advisory Bridges
  ArcelorMittal Europe

 • 13u00 Lunch
 • 14u00

  Guus Schmittmann
  technisch adviseur Zinkinfo Benelux

 • 14u30 Bezoek per auto aan
  brug over de Nete in Lier

Inschrijven

Wij raden u aan om vandaag nog via onderstaand formulier gratis uw deelname definitief te bevestigen gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen